Hier het verslag van race 7 en 8 in Assen
Lucas:
“Donderdag kunnen trainen. wat wisselvallige omstandigheden maakte dat we niet een top ronde konden neerzetten. Maar het gevoel was prima, vrijdag was de eerste training en de 2 kwalificaties. In de training gelijk op p2 kunnen eindigen, en in de eerste kwalificatie een nieuw PR kunnen rijden. Helaas was dit maar net genoeg voor de 6e startplek. In kwalificatie 2 was de baan net opgedroogd, helaas pakte ik nog net een natte plek mee en crashte ik, rider OK, maar de kwalificatie was voorbij. Startplek: p6
Zaterdag: een korte warmup kunnen rijden, de race was nat. Dit was voor mij het eerst een wet race op deze motor dus het was in het begin even aftasten. Uiteindelijk mijn beste resultaat ooit in de regen gehaald met een P8
Zondag: een natte Warm-up in de ochtend. De race was pas laat op de dag, en de baan was inmiddels opgedroogd. Ik kon niet aan mijn tijden komen en ben op p7 gefinisht. Ik baalde flink, maar ben extra gemotiveerd voor Oschersleben”